Dag 12 - 8 April 2016

21 april 2016 - Venetië, Italië

Dag 11 - 8 April 2016
Uitslapen tot 9 uur, ontbijten. 10 uur informatie over de beide dagen in Israël. We kijken bij de shops onboard, ik koop een bling-bling keycord, gebruik dat altijd bij het reizen voor OV-Pas enz. Even in de   zon zitten bij het zwembad, genieten van vers geperste jus. Half 1 Lunch: Voorgerecht: "Tandoori lamb skewers"  with warm  lentils and yoghurt raita. Hoofdgerecht: "Roasted steak sandwich" with sauteed onions, nadoen strips, BBQ sauce and 
a side dish of Ceasar salad. Nagerecht: Brazo de Mercedes.
light meringue roulade filled with crème pâtissière. Zonnen tot half 6, omkleden, en half 7 diner. Voorgerecht: "Creamy roasted garlic Soup", With rye bread croutons. Hoofdgerecht: "Chicken Marsala" sauteed checken scaloppine, marsala-mushroom sauce, buttery mashed potatoes and fresh vegetables. Nagerecht:Tiramisu Creamy mascarpone cheese, espresso-macerated lady fingers and a hint of kahlûa liqueur. Vanavond voor het eerst diner aan tafel voor 2. We zijn om half 8 klaar, en drinken cappuccino na. Het scheelt een uur met 2 i.p.v met 8-10 man aan tafel eten. Ook wel eens fijn voor de verandering, met z'n 2-en eten. 30 graden vandaag. Na diner naar de hypnoseshow van David Knight. Geweldige show. 20 man uit het publiek moeten op het podium op even stoel gezet, en krijgen opdrachten, hilarisch. Half 11 naar bed, maar de klok gaat vannacht 1 uur terug. ( we komen in een andere tijdzone ) dus ik ben 1 uur langer jarig. Dag 12 - 9 April 2016