Dag 79 - 8 Maart 2025
8 maart 2025 - Nusa Ceningan, Indonesië
Dag 79 - 8 Maart 2025
8 uur wakker. Ontbijt. Scrambled egg, met 2 toast en jam. Orange juice, en Nescafe koffie. Om 10 uur gaan we met de scooter (€5,90 per dag) naar Lembongan over de Yellow bridge. Het is precies 10 jaar geleden dat we voor de tweede keer op Lembongan waren, toen nog duiken met "Tatang" We gaan naar :
1. Karana Lembongan en willen daar zwemmen en genieten van het uitzicht Agung. Bij aankomst was Karana gesloten vanwege een prive party. Nu naar nr: 2.Tatang Tarsadin. Die heb ik al 10 jaar op de WhatsApp, en is mijn nr 1 divegids, we maken een foto met zijn broer "Jamil" want Tatang was in Java om de ramadan te vieren bij familie. Dus dat ging ook niet door. We eten 2 petit four(tjes) bij de Franse bakker (nieuw) ernaast. Dan weer verder, we kijken bij de haven "Jungutbatu" we drinken wat bij "La Bianca" in de hoek vlakbij bungalow 7. Bungalow 7 zaten wij de eerste keer. Dat is sterk verouderd. We gaan lunchen bij "Resto Jenggala Hill", ik neem saté lekker. Prachtig panorama uitzicht over Jungutbatu strand. Om half 4 gaan we naar "Devil's tears" prachtige natuur fenomeen. Opspattend water. We hebben op internet opgezocht wanneer het vloed is dat is om 16.05 uur, nou dat hebben we geweten. Johan staat rustig te filmen als hij ineens helemaal door een golf wordt overspoeld. We genieten er lang van. Gaan nog bij "YUYU" eten Johan geniet van de garlic bread de lekkerste ooit zegt hij. Om 18. 00uur thuis en had ik in het zwembad, de zonsondergang is niet mooi, teveel bewolking. Vanuit het zwembad zie ik Devil's tears... Grappig was me niet opgevallen, nu weet ik het. 👍 22.00 uur naar bed. Wat een mooie dag vandaag.