Dag 46 - 3 Februari 2025
4 februari 2025 - Langkawi, Maleisië
Dag 46 - 3 Februari 2025
8 uur ontbijten en inpakken. Na 7 nachten in de rijstvelden vertrekken we naar "het water" we houden van de afwisseling. Van toeristisch Pantai Cenang naar iets minder toeristisch Pantai Tengah. Naar de rijstvelden. Bij Padang Matsirat, nu naar de "water chalets" op de Grab app. Het heet "Villa Dalam Laut 580." Het zijn paalwoningen. Prachtig om te zijn. Bruin van buiten, van binnen gelukkig RAL 9010. Licht. Het heeft een keukentje, badkamer met bad, zitgedeelte en groot bed. Koelkast, waterkoker, safebox. Heet water (voor de douche en in bad) en weer mogen het zwembad van nabij gelegen "Lagoon" gebruiken. We zijn er half 1 en kunnen gaan de woning al in. De sleutel ligt op de tafel. Er is hier geen receptie, wel heb je via WhatsApp contact met je "host" van haar krijgen we de regels, instructies en wifi- wachtwoord. En bij calamiteiten kunnen we bij haar terecht. We eten bij "Warung Bridge Water" dan naar het zwembad. Een we eten bij "Shark Station" friet & pizza. Keertje fastfooddag. Om 22.30 slapen. Als ik niet kan slapen of vroeg wakker ben, ga ik in bad. Mhmmmmm nu al zin in. Bad vind ik zalig!!!