Dag 47 - 4 Februari 2025
4 februari 2025 - Langkawi, Maleisië
Dag 47 - 4 Februari 2025
Heerlijk geslapen. Half 8 wakker. Boodschappen doen op 950 meter afstand. Daarna ontbijt, 1 km terug lopen. Bij "Pitstop" een man uit Luxemburg getrouwd met Maleisische vrouw ze zijn vorig jaar Maart open gegaan. Hebben ontbijt, juice en zelfgebakken koekjes. Ernaast zit een Indiaas restaurant, de lekkerste tot nu toe. Dus wij zitten goed. Accommodatie een 9,5 ontbijt een 8, en diner 10. Volgend jaar willen wij hier langer verblijven. Plan is 2 weken hier. + 12 dagen cruise van Singapore naar Benoa (Bali) en dan nog stukje Thailand Ao nam mao (tip reisgenote) of Koh Lipe nogmaals? Die driehoek is prachtig. Vooral Januari/Februari in Maleisië "Droge seizoen" die onvoorspelbare slagregens in Indonesië is niet echt prettig. Je wordt er toch nat van. 😬 We hebben net nog 2 regenjassen gekocht in de supermarkt voor € 1,29 per stuk. We hadden poncho's mee, maar je wordt toch nog erg nat. Gaan kijken of deze regenjassen beter/fijner zijn. We zullen ze zeker op Bali kunnen testen. Nog even WhatsApp contact met de eigenaar van ons huisje. Voor volgend jaar kunnen we haar direct contracteren. Kijken of er nog iets goedkoper/korting kunnen krijgen voor 2 weken en anders weer via booking.com boeken. Wij gaan hier zeker terug. "plan". Nog even naar het zwembad tot 17.00 uur. Zonsondergang kijken en dan bij Delhi Palace eten. 22.30 uur naar bed.