Dag 45 - 2 Februari

2 februari 2025 - Langkawi International Airport, Maleisië

Dag 45 - 2 Februari 2025

Half 8 wakker. Ontbijten, we gaan de boel weer organiseren, omdat het bewolkt is. Het is geen strandweer. We hebben 1 koffer vol met winterkleding en spullen die niet meer nodig hebben en souvenirs. Die koffer kan dicht blijven tot Schiphol. Even mezelf een beauty behandeling geven DIY.... scrubben, scheren, douchen, haarmasker, nagels knippen. Om 12 uur eten bij Delhi. Door naar buurt van Tengah/Hidden wat drinken. Terug langs het vliegveld van Langkawi gereden en paar vliegtuigen zien landen en opstijgen. Mooi. Om half 4 thuis. Zwembad en even opdrogen in de zon. Mhmmmmm heerlijk. Om half 6 eten bij "Awae seafood". En om half 7 thuis. In de hangmat de zonsondergang kijken. De rest opgeruimd. Morgen nog de laatste spullen inpakken, dan zijn de 7 nachten voorbij. Het is weer snel gegaan. We hebben in 6 dagen 219 km gereden. Zo fijn met deze temperaturen. Morgen weer naar een andere accommodatie. 21.30 uur slapen.

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl