Dag 4 - 22 December 2014 naar "Ceylonz" hotel
23 december 2024 - Kuala Lumpur, Maleisië
Dag 4 - Naar "Ceylonz"
Ben de hele nacht wakker geweest. Gesloopt. Nog steeds geen goed ritme te pakken. We gaan ontbijten. We willen naan gaan eten, bestellen naan, maar dat kan pas met lunch. Ik kies een alternatief van de kaart. Tweede ontbijt op rij dat geen succes (vulling) is. Morgen weer een kans. We gaan de koffers inpakken, en lopen om 11 uur naar ons volgende/tweede adres. Het ligt 750 meter van "BIG M" af,
"Ceylonz bykey" €98,- voor 2 nachten. Op deze locatie zijn Henriëtte (mijn dochter) en Wesley geweest paar jaar terug. Apart idee. We zijn er om 12 uur, onze bagage gaat ik de "luggage store" kosten 5 MYR (€1,-) inchecktijd is pas 3 uur. Ik bestel een GRAB-taxi "Exsim Ceylonz" naar "Berjaya square times" 10 MYR - (€ 2,-) het was 7 MYR maar ik heb een boete omdat we een taxi gemist hebben. Haha.(No show) we kopen nog een tas voor €20,- als "persoonlijk item" dat scheelt in de bagagekosten. Misschien kost het ook €20,- voor extra bagage alleen hebben we nu een extra tas. Ja we kunnen "knieperig" doen, maar ook uitspattingen doen. Zo leven we thuis en op vakantie. (We vliegen 24 December met ("Batik air") Een mooie waterdichte tas die bij de verzameling tassen/koffers op zolder komt voor volgende vakantie's? Elke airline heeft zijn eigen regels qua afmetingen. Goed lezen en voorbereiden is het halve werk will je niet voor verrassingen en extra onnodige kosten komen. En we kopen en SIM- kaart voor johan, laten gelijk de "hotspot" instellen door de medewerker. Het lukt hem niet, en het duurt uiteindelijk een kwartier voordat het lukt. Hoe dan? We bestellen een taxi terug en zijn precies om 3 uur terug bij "Ceylonz " we krijgen kamer 31-05 (kamer 5 op verdieping 31) WOW YES!!! Verdieping 31. Na 5 minuten hebben we door hoe de deur opent. Haha. We gaan de kamer binnen en het uitzicht is adembenemend. WOW. De Memora + de Twintowers. PRACHTIG. Heb een comfortabele stoel gepakt en ben gaan zitten genieten van het uitzicht. Een duivenpaar zit voor onze neus te paren. Haha. Sex op grote hoogte. We gaan lopen naar "Indian Empire" Heerlijk. Het is maar 1,1 km. Het ligt 40 meter om de hoek van de foodstreet. We hadden dit niet door, nog onvoldoende georiënteerd in KL. We eten wéér zalig. Blijf de hele vakantie het liefst Indiaas eten. Daar zijn we Februari dit jaar al mee gestart in Maleisië..... en hebben dit voortgezet in Indonesië en in November echt naar India. Ik leef wéér! Om half 9 zijn we thuis. Thuis is waar ik op dat moment leef. Ik voel me ook (bijna) overal thuis! Johan moest er erg aan wennen dat ik altijd zeg"Als we thuis zijn....." hij zegt dan dat duurt nog even. Haha.... Afijn thuisgekomen even half uur "resetten" op bed. Om 21.00 uur naar verdieping 37 daar is het zwembad (infinity pool) prachtig. Het uitzicht lijkt erg op "Expressionz" waar we in Februari waren. De prachtige Menora met haar sprookjesachtige verlichting. Ik krijg er geen genoeg van. Die toren + de Twintowers staan voor mij voor KL. (afkorting voor kuala lumpur) Ik ga het water in. Brr koud even! Als ik besluit terug te gaan, zegt Johan: "Welke cocktail wil jij?" Ja waarom ook niet? Beiden genietend van een heerlijke cocktail wordt ik al snel rozig, 1 alcohol drankje is voor mij genoeg. Wat een gelukzalig moment een cocktail samen met uitzicht op verlicht KL. Een dag met een gouden randje. Om ???? op bed en slapen. Cocktail het beste medicijn om te slapen. ;-) €11,- per stuk kost de cocktail!
€96,- voor 2 nachten in dit hotel is voor ons duur/boven ons budget, (we blijven meestal onder de €40,- per nacht,) maar dan heb je wel wat! Geen spijt integendeel.
Tony:23 december 2024Je leeft maar 1x, haal eruit wat maar mogelijk is. En jullie hebben dat al aardig onder de knie.
Gerda Janssen:23 december 2024Geniet nou maardat is beter.