Dag 25 - 13 Januari
28 januari 2025 - Langkawi International Airport, Maleisië
Dag 25 - 13 Januari 2025
8.00 uur wakker. Koffie op de kamer (zetten) 10.00 uur. De muzikant is er weer, helaas. Strandwandeling.
Lunch bij Royal India. We krijgen zelfs een nagerecht van het huis aangeboden, we zijn vaste gasten. Het klinkt misschien saai, maar voor ons wordt het elke dag meer structuur, en genieten elke dag van vrijheid, geen verplichtingen, prachtig weer, lekker eten, en elkaar. Meer hebben we niet nodig.
We gaan naar de Pharmacy. Begin mijn blaas te voelen. NEE geen blaasontsteking in het buitenland. Please. Ze hebben een Granberry oplossing. Hoop dat het voldoende is. In Nederland gebruik ik D-mannose in dit geval, dat hebben ze hier niet. Jammer. Johan koopt hoestsiroop en strepsils bij " The Guardian" hij hoest al een week. We bestellen een Grab taxi naar "Perdana" het ziet er op de site veelbelovend uit, in werkelijkheid is het "uitgewoond" en in de directe omgeving is niets te beleven, dus we gaan weer verder borduren op een adres voor langere tijd in de toekomst. Morgen gaan we hier in de buurt kijken bij "Bamboo Cottage Langkawi". Probleem is hier, ze maken het fotos voor de site als het gebouw net klaar is. Daarna doen ze geen onderhoud meer. Dus hoe langer het staat hoe meer verval. Als ik op de hotelkamer de kluis wil openen lukt dat niet. 'Batterij low" monteur erbij. Die reset hem. Klaar. Vandaag veel gelopen 12.000 stappen. Veel meer dan ik in Nederland loop. We eten een Tom Yam soep bij "The roof" in de buurt van "Alia" 6 km van ons hotel vandaan. De taxi s zijn vandaag razendsnel. Beide binnen 2 minuten voor onze neus. Wow. 22. 45 uur naar bed.