Dag 11. Naar het strand bij Cenang

30 december 2024 - Langkawi, Maleisië

Dag 11 - middag naar  Cenang.

Om 6 uur wakker. Creëer een nieuw ritme. Later op de dag siësta. Ga op het balkon muziek luisteren met oordoppen in. Een kijk vast naar een attractie die we willen doen. Heb er 1 gevonden. Boeken meestal bij "Klook", goede ervaringen mee in Indonesië, en Kuala Lumpur. Om 14.00 naar Cenang beach. We bekijken onze 5 nieuwe accommodaties. Johan koopt 5 onderbroeken voor €4,- hihi + Rode blouse van India-katoen, €6,-  dunne doorschijnende stof. We nemen een MaC Flurry met sinaasappel. Ik koop en rode broek met olifanten erop. We gaan nog even naar de partyshop voor een wens balkon voor oud op nieuw. Maar ik ben niet duidelijk genoeg geweest, ze denken een helium ballon met een tekst erop "Happy new Year. Maar wij bedoelen en ballon met een vuurtje eronder en soort mini hete luchtballon. Maar die verkopen ze niet. Vanaf de partyshop weer een Grab naar Alia residence. Rond half 7 daar, er komt een groep "Hornbills " langs vliegen en stuk of 25. Prachtig! Nog even een verfrissende duik. Het regent en paar druppels dus ik ga uit bad, want mijn kleding ligt op een bedje. Voor ik bij het bedje ben is het droog! Half 8 dinner bij "Awae seafood." Half 10 ik ben moe!