Dag 10 24 Dec - Rust
28 december 2024 - Langkawi, Maleisië
Half 7 wakker. Superbed met super traagschuimkussen, vannacht de airco uitgezet TE koud. 7 uur koffie op balkon. 8 uur ontbijt. Heerlijke Mie goreng met roerei. 😋 dat kan ik wel 6 dagen eten. Even naar het strandje lopen dachten wij. Geen strand maar "Mangrovebosje" (modder en bruin water) dus wij weer terug. De kampung is net als gisteren volledig uitgestorven. We boeken op ons balkon verder. Een eekhoorn springt vanaf ons dak van de ene boom naar de andere boom. Letten nu op de vierkante meters grootte van de kamer. Deze kamer is 18 m². Hier zijn twee hoge kasten plus een bureau met laatjes handig als je voor 3 maanden wat meer spullen meeneemt. We krijgen de smaak te pakken met boeken. We gaan nu verschillende accommodaties boeken voor drie nachten. Inmiddels hebben wij 5 accommodaties geboekt en gaan daaruit een keuze maken. Kijken vergelijken en ervaren. Siësta van 14.15 - 15.30 uur. We gaan eten bij. ....."Nasi goreng met gembersaus, en kip. Ik ga nog even lekker in het zwembad afkoelen. Want het is 33 graden en voelt als 40 graden. Om 18.30 uur gaan we naar de overkant eerst nemen we drinken. Heel belangrijk om veel te drinken hier. Later nog Tom Yam soep met kip. Ook bouillon/zout is belangrijk. Het gaat weerlichten om 21.00 uur gaan we nog even op de lekker bank bij het zwembad zitten. Het voelt als een zwoele zomeravond. Dan nog even van het weerlicht schouwspel genieten op ons balkon. En om 23.00 uur naar bed

Zal best een gepuzzel zijn maar wel leuk als je dan slaagt.
Zet je reis samen lekker voort.
Groetjes uit koud Nederland mistig en miezerig .