Dag 52 - 9 Februari 2026
9 februari 2025 - Pantai Cenang, Maleisië
Dag 52 - 9 Februari 2025
Half 8 wakker, Half 9 ontbijt (Amani)
We gaan uitchecken bij Aneeda Inn, weer kregen een sleutelhanger van Langkawi. Johan heeft haar een sleutelhanger van Nederland (het klompje met een molen erop. Vandaag gaan we 300 meter verder zitten. In deze accommodatie zijn we al eerder geweest. Dit is onze nummer 1 in "Pantai Chenang." Het "water chalet" is nummer 1 in de bergen. Nu nog een nummer 1 zoeken in "Pantai Tengah". Nu dus lopend over de weg naar "Casa Idaman"
We zitten op de tweede verdieping. De receptioniste helpt ons de koffers boven brengen, als Johan en fooi wil geven accepteert zij die niet. Weer kunnen direct in de kamer. Das mooi. We gaan zwemmen en willen bij Indian vega & Yoga cafe east gaan drinken. Is hij net dicht gegaan. Er zitten nog mensen, maar eet Morgen er niet meer bij. Jammer. Dan lopen we verder en kopen onderweg gebakken banaan. Eindelijk. Dan een wrap met kip bij. "house of BBQ lamb" en nog een drankje bij "Warung MRY" weer zwemmen en nog even naar Jasmin daar "Moussaka" gegeten. Half 10 thuis, half 11 slapen.