Dag 40 - 28 Januari 2025
28 januari 2025 - Langkawi International Airport, Maleisië
Dag 40 - 28 Januari 2025
Vandaag is het Chinees nieuwjaar. We zullen er hier op de afgelegen plek in de bergen ring van meekrijgen schat ik? We hebben ontbijt op de gemeenschappelijke plaats. Lekkere Roti Canai en een soort appelflapjes, erg smakelijk. Kan dit wel 6 dagen eten. Om 10 uur komt onze scooter + 2 Helmen erbij. een 125CC maar hij stuurt niet goed, te zwaar. De scooter wordt gewisseld voor een 160CC die is perfect. Alles gaat hier makkelijk, hoefde niets te tekenen. We wachten even tot het opklaart, het regent n.m en paar uur vanochtend. Het is heerlijk koel in de bergen, vergeleken met het strand. We gaan eerst tanken. Petrol!
We tanken 95 petrol 4,8 liter voor €2,16 das nog eens leuk rijden. Jippie. We drinken een lekkere cappuccino met een heerlijke nacho erbij. Leven is simpel. Zwemmen bij de accommodatie. Koud water. Echt afkoelen. Chillen in de hangmat. 17.30 uur eten bij "Awae seafood "hailam" lekker pittig. Medium spicy. 19.45 uur op bed. We kunnen niet naar buiten, i.v.m. de ontelbare muggen, niet normaal.... Hier tegen de rijstvelden aan. Morgen weer een dag.
Nancy Van Oss:28 januari 2025Kajaputie olie moet daar verkrijgbaar zijn helpt zeer goed tegen muggen.🦟 Thea
Tony:28 januari 2025Wow, net 15 verslagen gelezen (waren jullie me vergeten?). Wat een heerlijk ontspannen leventje.