Dag 38 - 26 Januari 2025

28 januari 2025 - Langkawi International Airport, Maleisië

Dag 38 - 26 Januari 2025

Vandaag gaan we het "Paradijs" verlaten. 😭 Zou nog willen verlengen naar dan bij "The Green" maar hebben een retour-ticket, en een volgende overnachting in Malibest (Langkawi) het is MOOI geweest. Volgend jaar weer. De accommodatie was de minste. Voor 10 euro per nacht meer hadden we een airco en zwembad gehad, maar wij hielden vast aan de uiterste prijs. Ontbijt Muesli en yoghurt en fruit. Zalig hier met uitzicht op zee ontbijten. Dat ga ik zeker missen op Langkawi. 13.30 uur gaan we inchecken om met de boot naar Langkawi te vertrekken, die vaart om 16.00 uur weg.
18.00 uur in Langkawi, boek een Grabtaxi, maar er staat een chauffeur op ons te wachten met onze foto op zijn mobiel. TOP!!! We moeten nog op 1 klant wachten dat duurt wel , ondertussen een verfrissende regenbui. Middelmatig geen moesson.
We hebben bij Malibest kamer 3004 geen zicht op de weg helaas. Ik kan nog net een mooie foto maken van de zonsondergang, dan begint het te regenen van 7 uur tot half 9. We douchen lekker. EINDELIJK!!! we hebben niet koud gedoucht op Koh Lipe. En willen om 20.30 bij Royal India eten. Helaas is het volk en duurt het 50 minuten voor we kunnen eten. Daar hebben we geen zin in, en gaan bij Jasmine eten. Zalig gegeten: Moussaka en Johan 2 spiezen met kip met rijst en heerlijke saus. Ik neem nog 2 kleine hapjes baklava mee. Mjammie. Het lekkere eten heb ik gemist in Koh Lipe. Heb 1 x lekker diner gegeten en het ontbijt was altijd lekker. 23.00 uur naar bed.