Dag 35 - 23 Januari

28 januari 2025 - Langkawi International Airport, Maleisië

Dag 35 - 23 januari 2025

6.00 de wekker. We kleden ons aan. Koffie en gaan lopen. Maar de westkant van Koh Lipe. Naast "The Cliff" strand en we willen naar "Galah beach" die vinden we niet weer moeten dan veel dalen. Want de klim was enorm, we hebben een stevige workout gehad. Morgen denk ik spierpijn. We houden 2 pauzes onderweg, en korte op het strand en we ontbijten bij "Forever." Onderweg bij een local eettentje. Het is armoede troef. We zien een matras op de grond liggen in het huisje. Een verder is er niets? Een soort schuil/rustplaats. Om 10 uur zijn we terug dan wordt het warm. Het is maar een stukje van Langkawi verwijderd maar zo anders, zelfs het weer. Het is hier veel heter. We houden siësta van 1-3 uur. Dan gaan we op een ligbed liggen bij "Daya beach" gratis. Om 18.00 uur eten. Er wordt een grote Marlijn gebracht. Wow. We eten kip met "Panang Curry" echt heerlijk. En nemen nog een cocktail bij "???" happy our, 2x de "Blue Hawaï." Om 23.00 uur slapen Morgen weer 6.00 uur op een gaan we naar de noordkant wandelen.