Dag 32 + 33 - 19 + 20 Januari

28 januari 2025 - Langkawi International Airport, Maleisië

Dag 32 + 33 19 + 20 Januari 2025

Dag 32

Wordt eindelijk een keer wakker van de wekker 8 uur per 9 uur heb ik een afspraak bij "Chah" de beste masseuse van Langkawi. Ze masseert heerlijk diep. Soms tegen pijn aan. Ze masseert alles en is dus ook 2 uur bezig. Ik reken RM130 ,- € 28,- af voor 2 uur. Top!!! Ga deze vakantie nog 1 of 2x terug. Vandaag zijn we een maand in Maleisië. 4 nachten in Kuala Lumpur en de rest op Langkawi.

Dag 33.   20 Januari 2025

Half 8 wakker. Ontbijt bij "Halfway hut" Nasi Lemak met een heerlijke kip met saus. Dan inpakken en om 11.00 uit uitchecken. Hier wil ik graag nog eens terug, ondanks de deprimerende kamer. Schommel (hang) stoelen - zoutwater zwembad, heerlijk "floaten" elke dag. Je blijft gewoon drijven in dat bad. Grabtaxi besteld, die is er binnen 4 minuten. Prachtig systeem hier in Azië. Kosten € 1,29. We gaan 1 overnachting in Malibest doen, omdat ze daar "Lugage store" hebben. Gratis. Morgen vertrekken we de boot naar Thailand. "Koh Lipe". We zijn om half 12 al bij Malibest en wachten tot 15.30 uur bij en in het zwembad. Johan gaat inchecken. We zitten deze keer betere Kamer, weer kijken nu op de straat. Meer licht in de kamer. Er zitten uit ons team en aap in de boom t.o. ons. Prachtig ze zitten gewoon bij de hotels. Bij ,"Best resort" zaten ze in het hotel op de buitenplaats op de bovenste verdieping. We eten bij de "Night Market" een Tom Yam soep en gaan dan 3 "starters : Kip 65 + papadoms met chutney + Kaloo Patatha bestellen. Ik bestel nog een bananen lassi om mee te nemen voor morgenvroeg. Als ontbijt voor ik op de boot ga.

1. Nancy Van Oss:
    28 januari 2025
    Thea wat betreft toveren ken jij al die namen en weet jij wat je op je bord krijg ?
    Of gebruik jij een translate app daar voor
    Thea waar blijven je foto’s ?
    Goede reis naar Thailand.