Dag 3 - 21 December Acclimatiseren

21 december 2024 - Kuala Lumpur, Maleisië

Dag 3 - 21 December 2024

Kan geen foto's meer uploaden door fair-use policy van 500 foto's in 50 dagen en ik ben net terug van India. Ik baal als een stekker.  Ga wel wat foto's in Polarsteps zetten dan. Hierbij de link!

We zijn in "BIG M Hotel" naast de "Mac Donald" en het is voor 2 nachten. Kosten €66,- voor 2 nachten zonder ontbijt. Nacht 1 zit erop. Het was een rustige nacht in onze gehorige kamer. (704) (Met slaapdoppen op maat) die slaapdoppen zijn mijn mijn life-saver. Zonder zou ik geen oog dicht doen. Ik ben 5.30 uur wakker. Heb voldoende geslapen al is het erg vroeg. Ben een langzame starter.....(avondmens) Johan slaapt tot 9.00 uur. Om 10.00 uur ontbijt bij "Lokl" het ontbijt hier is een vulling. Ook goed voor 1x. Onze smaak is totaal veranderd in de loop van de jaren. We zijn steeds pittiger gaan eten. Na het ontbijt gaan we koffers/spullen reorganiseren en daarna even slapen, dat even werd 6 uur. Dan had ik het nodig! Even Acclimatiseren. Om 18.00 uur gaan we eten bij "Indian Empire" we nemen 2 gerechten: "Tandori Annanas" & "Kadai paneer" echt verrukkelijk gegeten. Perfect. Voor € 12,19 even later kopen we 1 flesje cola €0.50 en als toetje nemen wij een Mac Flurry sinaasappel/Orange met chocolade erover. Mjammie. 2 voor € 3.00 leuk uit eten gaan en boodschappen doen hier.
Nog even koffie op onze kamer. 22.45 uur naast bed.

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Nancy Van Oss:
    21 december 2024
    Dat zijn nog eens aantrekkelijke prijzen Thea.
    Steeds heter gaan eten dus thuis ook wat sambal er bij😉.
    Jammer dat je aan je Max zit van 500 .
    Jij vind er wel wat op.
    Fijne reis nog.