Dag 27 - 15 Januari

28 januari 2025 - Langkawi International Airport, Maleisië

Dag 27 - 15 Januari

6 uur wakker. Ik ga naar beneden in de lobby zitten. Lekkere luxe leren banken.

Het is bewolkt dus ga ik niet naar het strand. Om 8 uur naar boven. Johan is wakker. Half 10 ontbijt. Nog steeds bij Amani, meestal fruit met yoghurt. Banaan, sinaasappel, watermeloen en appel. Heerlijk. Er gaan inpakken want vandaag naar "Sri Embun". We gaan lopen ongeveer 1 km. Deze keer hoeven we niet tot 3 uur te wachten met inchecken, we kunnen Bekijk naar kamer "020" uitzicht op de bergen. De andere kamer hebben uitzicht op een muur, dus geluk. Een ruime kamer 30 m² en ruim balkon. Goede kast met planken. Lekkere koffie. Warme douche. Ventilator+ airco met slaap stand. GEEN kluisje. Jammer. Mooi zwembad met fijne ligstoelen. Dit is tot nu toe nr 1 voor ons beiden. Eten bij Royale India mijn favoriete "Paneer Kadai en Pappadum met mintsaus. Als ik wil masseren, begint het te regenen rond 7 uur. Tot ? Als ik ga slapen om 23.00 uur regent het nog. Serieus en beste moesson regen. De eerste keer in 26 dagen. Dus blijven we thuis, ook niet meer uit eten. Klaar. Om 23.00 uur slapen. Morgen weer een nieuwe dag.