Dag 10 - 12 November
13 november 2024 - Mocha, India
Dag 10 - 12 November
Om 5 uur gaat de wekker!, we krijgen koffie en biscuit, een biscuit ter grootte van een 2 euromunt. Dat vult!? We zitten dicht bij de parken. Mooi de zon op te zien komen. We zien Overstekende kudde herten. Voor onze jeep. Denk stuk of 20.
Pauwen, fazanten!, patrijzen
Deze chauffeur heeft er zin in. Hij scheurt erover heen.... de gids verteld niets extra. Johan ziet meer....Geen fijne gids. Veel, onzetend veel apen. Geen tijger. We ontbijten in het park uit een ontbijtbox rond 10 uur. De drive duurt 5 uur. We geven de fooi terug aan Anouk. De gids heeft het niet verdiend. Hij keek wel sneu bij het einde van de drive. Om 15.15 uur in
Shahpura hebben we even een 30 minuten stop. We slaan weer wat Snacks in om de tijden tussen de hoofdmaaltijd. En ontmoeten vrouw en kind van de chauffeur. Hier de bekende taferelen van volle bussen. Mensen hangen aan de bus, of zitten op het dak. Heerlijk die andere beelden, dat is het mooie van vakantie. Andere culturen, andere natuur. Wij zijn geen liefhebbers van museum, tempel. We komen laat aan, en na een heerlijk diner. Om 22.30 uur slapen.
En kamer kost hier € 104,- per kamer per nacht. We verblijven hier 2 nachten.

De prijzen voor zo een vakantie is aan de prijzige kant maar service nebbish.
Ook dat je dikwijls geen water laat staan warm water hebt om te douchen is schandelijk .
Kun je je verschuilen. LANDS EER aan
Mij. Hoela Thea!
Heb al eerder van andere gehoord dat het nodige niet klopt en hebben dat bij dosjer gedeponeerd . Soms kregen ze er. Kleine vergoeding terug!
Neen dan Bolderman die is goed voor zijn klanten tot het einde van de reis.
Toch bedankt en geniet voor zover het kan.
Ondanks t wegblijven van de beloofde dieren op safari n koe en n aap 🙈😉🤣