Dag 16 , Hotel Casa Idaman Langkawi
8 januari 2025 - Langkawi, Maleisië
Dag 16 - 4 Januari
Half 5 wakker. Zo heb je wat je aan je dag. Johan wordt gelukkig vroeg half7 uur wakker. Er gaan naar ons "vaste" ontbijtstek (Amani) in de kampung. Het is 15 minuten lopen. Lekkere wandeling. De temperatuur is goed te doen. Perfect. Tussen 10 tot 16.00 uur is het erg warm. Ik neem fruit met (3 schepjes) yoghurt. Johan rijst met kip en een garnaal. Lekker pittig. Naar huis en zwemmen. Beetje " repaid" van gisteren. 15.00 eten bij "Asian Tadka" een Pakistaans restaurant. Vandaag de lekkerste rijdt ooit op, met een "vega Butter Masala." Mom, mjom, mjom. Johan had "garlic naan". Hier gaan we zeker nog een keer terug. Slapen. Ik slaap 3 uur dus ben er bij. We boeken en tourtje voor 6 Januari naar de "Mangrove Tour Kilim Geoforest Park" met de boot inclusief BBQ. (€ 41,- p.p.) Eten bij de night Market ons vaste avondadres met tig verschillende "food stalletjes of trucks." We spreken nog even met een Fransman die met pensioen is. Hij is hier 2 maand om de winter te ontvluchten. 23.00 naar bed. Morgen vertrekken naar " Casa Idaman" 3 nachten voor € 77,76.